Vouwwanden inno top asten

Vouwwanden, schuifpuien en schuifdaken uit Asten

Als u net zo van het buitenleven houdt als wij, bekijk dan eens onderstaande oplossingen om hier optimaal van te kunnen genieten. Inno-Top biedt u namelijk diverse vouwwanden, schuifpuien en schuifdaken om het buitenleven bij het binnenleven te betrekken door de grens hiertussen eenvoudig te verwijderen.

vouwwanden_Inno-Top_Asten

Vouwwanden

De aluminium vouwwanden van Inno-Top Asten vormen -door de zorgvuldig ontwikkelde aluminium profielen- de perfecte combinatie van kwaliteit en schoonheid. Het ruimtelijke effect wat gecreëerd wordt doordat aluminium vouwwanden verdiepingshoog en kamerbreed te openen zijn èn de extra lichtinval die het oplevert vervaagt de grens tussen het binnen- en buitenleven.

schuifpuien_Inno-Top_Asten

Schuifpuien

Om licht en een ruimtelijk effect te creëren in de woning is een kunststof of aluminium schuifpui een uitstekende optie. Een schuifpui maakt een ruimte gevoelsmatig altijd groter. Voor donkere en kleinere kamers dus de perfecte oplossing! Daarnaast kan een schuifpui kan ook de verbinding maken tussen uw woonkamer en uw tuin.

schuifdaken_Inno-Top_Asten

Schuifdaken

De Inno-Top aluminium schuifdaken zijn voornamelijk bedoeld voor serres en openbare ruimtes voor gebruik tijdens lente, zomer, herfst en winter.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven