Kozijnen

Kunststof en aluminium Kozijnen van Inno-Top Asten

De eerste keuze die u bij de aanschaf van nieuwe kozijnen dient te maken is of u gaat voor kunststof of aluminium kozijnen. Daarnaast hebben wij kozijnen voor alle toepassingen en voor alle soorten uitvoeringen van deuren, ramen, schuifpuien en onze glas- en vouwwanden. Klik op het onderwerp van uw keuze hieronder of in het overzicht links om naar desbetreffende pagina te gaan.

deuren

Aluminium en kunststof deuren

Aluminium voordeuren en kunststof deuren zijn er in verschillende stijlen (modern of klassiek), Uitgevoerd met verschillende glassoorten en diverse kleur mogelijkheden, alles is mogelijk en er is een ruime keuze aan sierbeslag. Gemonteerd met het beste hang- en sluitwerk voldoen onze voordeuren ook aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Klik hier voor technische informatie over onze Aluminium raam- en deurkozijnen

Ramen

Aluminium en kunststof ramen

Bij Inno-Top kunt u terecht voor diverse uitvoeringen van ramen zoals: kiepramen, stolpramen, val- en uitzetramen. U kunt bovendien kiezen of u uw ramen in aluminium of kunststof wilt laten uitvoeren. Bent u nog niet overtuigd van uw keuze voor aluminium- of kunststof- ramen? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.
Klik hier voor uitgebreide informatie over onze Aluminium raam- en deurkozijnen
Klik hier voor uitgebreide informatie over onze Kunststof raamkozijnen

Schuifpuien

Aluminium en kunststof schuifpuien

Om licht en een ruimtelijk effect te creëren in de woning een schuifpui een uitstekende optie. Alle schuifpuien kunnen in enkele of dubbele uitvoering gemaakt worden en u kunt kiezen of u bovenlicht wilt of niet.

Vouwwanden

Vouwwanden

Bij Inno-top zoeken we in de eerste plaats naar aluminium profielen die schoonheid en kwaliteit perfect combineren. Onze vouwwanden zijn hier een goed voorbeeld van. De grens tussen binnen en buiten vervaagt en u betrekt de tuin als het ware bij uw huis. U zult versteld staan van de lichtinval en het extra gevoel van ruimte.

Glaswanden

Glaswanden

De glaswanden van Inno-Top Asten bieden een open vorm van privacy en afzondering met een duurzame, doch stijlvolle uitstraling. Op kantoor zorgen glaswanden voor een open vorm van privacy. In de situatie van een woning, zorgen glaswanden voor een minimale afscheiding tussen het binnen- en buitenleven.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven