Dakkapellen

Dakkapellen uit Asten

Door het plaatsen van een dakkapel kan er veel ruimte en licht gecreëerd worden op een verdieping. Nieuwe dakkapellen kunnen geheel naar wens en constructie traditioneel in het werk gemaakt worden. Daarnaast is er de keuze om een prefab dakkapel te laten monteren uit verschillende materialen.

Dakkapellen kunnen in verschillende uitvoeringen worden gebouwd. Ook voor de buitenafwerking kan uit verschillende materialen worden gekozen. Volkernplaat wordt veel gebruikt, maar ook naar Keralit delen wordt steeds meer gevraagd. Alles kan uiteraard naar uw eigen wensen gemaakt worden. U bepaalt zelf, met goede adviezen en uitleg van de adviseur, de definitieve uitvoering. Naast het plaatsen van een dakkapel is het aanbrengen van een dakvenster een alternatieve oplossing om licht en lucht op de verdieping te creëren.

Meer informatie over onze dakkapellen

Wilt u graag meer informatie over mogelijkheden met dakkapellen van Inno-Top Asten? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier of bel direct met 0493 - 68 95 21. Als u uw keuze al heeft gemaakt kunt u hier een offerte aanvragen.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven