Deuren InnoTop

Kunststof deuren en Aluminium deuren

Deuren zijn het visitekaartje van uw woning. De eerste keuze die u dan moet maken is of u gaat voor kunststof deuren of aluminium deuren. De voordeur is uiteraard de eerste deur die men ziet. Naast een zeer gevarieerd standaardprogramma Kunststof deuren en Aluminium deuren heeft u ook de mogelijkheid uw eigen (voor)deur ontwerp te maken.

voordeuren

Voordeuren

Aluminium voordeuren en kunststof voordeuren zijn er in verschillende stijlen (modern of klassiek), met verschillende glassoorten en diverse kleur mogelijkheden, alles is mogelijk en er is een ruime keuze aan sierbeslag. Gemonteerd met het beste hang- en sluitwerk voldoen onze voordeuren ook aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

stolpdeuren

Stolpdeuren van kunststof of aluminium

Een stolpdeur bestaat uit twee te openen deuren naast elkaar zonder middenstijl. Als beide deuren open staan ontstaat er een grote doorgang die er niet alleen esthetisch mooi uitziet maar ook nog zeer praktisch is om grote voorwerpen door te kunnen verhuizen. In plaats van een stijl in het midden waarin de deuren sluiten, vallen de deuren nu in elkaar met een stolp ertussen die ervoor zorgt dat de deuren over elkaar heen vallen.

tuindeuren

Tuindeuren

Iedereen wil op een traditionele manier de tuin bij het huis betrekken en de deuren kunnen openslaan als het weer het enigszins toelaat. De tuindeuren van Inno-Top maken dit mogelijk en zijn er in vele variaties: met borstwering, met of zonder onderdorpel etc. Inno-Top heeft vele uitvoeringen in het assortiment, leverbaar met elke gewenste glas variant.

Elke deur moet overdag extra bestand zijn tegen de dagelijkse belasting en 's nachts extra bestand tegen ongewenste indringers. Inno-Top's deuren zorgen hiervoor en hebben bovendien een goed isolerend vermogen, terwijl ze ook nog eens onderhoudsarm zijn. Maar wanneer zou u voor aluminium deuren kiezen en wanneer voor kunststof deuren?

Klik hier voor technische informatie over onze Aluminium raam- en deurkozijnen

Alles over deuren

Zoals u ziet hebben wij diverse deuren in ons assortiment. Wij kunnen u altijd verder helpen in uw zoektocht naar de perfecte deur. Wilt u graag informatie ontvangen over een bepaald type deur of uitleg over het verschil tussen kunststof deuren en aluminium deuren. Stuur ons een mail via het contactformulier of bel direct met 0493 - 68 95 21. Ook voor het maken van een afspraak.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven