buitenleven

Geniet van het buitenleven met Inno-Top Asten

Houdt u ook zo van het buitenleven? U kunt heerlijk genieten van lekker buiten in de tuin te zitten of misschien zit u graag op een regenachtige dag heerlijk naar buiten turen vanuit uw warme, comfortabele woning. Inno-Top Asten kan de grens vervagen tussen binnen en buiten door middel van openheid te creëeren door met diverse soorten glaswanden. Ook kunnen we de zomer een beetje verlengen doordat u onder een veranda of vanachter balkonbeglazing langer buiten kunt zitten. Ook leveren wij diverse screens voor als het buitenleven iets teveel binnen komt en u het binnen lekker koel wilt houden.

verandas

Veranda’s

De veranda’s van Inno-Top Asten zijn in vrijwel iedere variant en kleur leverbaar. Ziet u uzelf al zitten onder uw eigen veranda? Extra lang genieten van de warme zomerdagen met vrienden en familie? Of juist lekker uit de regen in het voor- en najaar. Geniet langer van het buitenleven met een veranda van Inno-Top Asten.

glaswanden

Glaswanden

De glaswanden van Inno-Top Asten bieden een open vorm van privacy en afzondering met een duurzame, doch stijlvolle uitstraling. Op kantoor zorgen glaswanden voor een open vorm van privacy. In de situatie van een woning, zorgen glaswanden voor een minimale afscheiding tussen het binnen- en buitenleven.

Balkonbeglazing

Balkonbeglazing

Balkonbeglazing van Inno-Top Asten beschermt u tegen wind, neerslag en kou zodat u ook met minder weer kunt genieten van het buitenleven. Met balkonbeglazing kunt u vaker van het balkon genieten zodat u dit extra stukje leefruimte volop kunt gebruiken. Het glas geeft een schitterend ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat de lichtinval niet beperkt wordt.

Screens

Screens

Screens van Inno-Top Asten werken warmte-isolerend en blokken de zonnestralen (helemaal of gedeeltelijk). In de meeste gevallen zorgen screens voor privacy door de inkijk naar binnen te belemmeren terwijl u wel naar buiten kunt kijken.

Comfortsun Infrarood lampen

ComfortSun Infrarood Lampen

Bij Inno-Top Asten kunt u nu ook terecht voor ComfortSun Infrarood lampen voor uw terras of veranda. ComfortSun IR lampen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en verschillende bedieningsmogelijkheden. Met ComfortSun infrarood lampen zit u er lekker warmpjes bij.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven