Vakantie sluiting van 22 juli tm 16 augustus. Week van 19 augustus zijn we weer open.
U kunt altijd mailen. Deze worden wel gelezen.


balkonbeglazing

Balkonbeglazing

Balkonbeglazing van Inno-Top Asten beschermt u tegen wind, neerslag en kou zodat u ook met minder weer kunt genieten van het buitenleven. Met balkonbeglazing kunt u vaker van het balkon genieten zodat u dit extra stukje leefruimte volop kunt gebruiken. Het glas geeft een schitterend ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat de lichtinval niet beperkt wordt.

Eenvoudig te bedienen balkonbeglazing

Hoewel de constructie er vaak ingewikkeld uit ziet, is het bedienen van de balkonbeglazing zeer gemakkelijk. Door moderne schuif- en draaisystemen kunt u de beglazing eenvoudig openen en sluiten. Door de eenvoudige bediening zijn dure bouwkundige oplossing niet nodig en is balkonbeglazing slecht een kleine investering voor héél veel extra woongenot.

Het hoekje om

Het is niet alleen mogelijk om rechte balkons te voorzien van glas, maar ook ronde, gebogen en balkons met een hoek. Inno-Top Asten heeft al jaren ervaring met het leveren en plaatsen van balkonbeglazing. Ook voor al uw maatwerk kunt u vertrouwen op de expertise van Inno-Top Asten.

Wilt u graag meer informatie over balkonbeglazing van Inno-Top Asten? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier of bel direct met 0493 - 68 95 21. Als u uw keuze al heeft gemaakt kunt u hier een offerte aanvragen.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven