Vakantie sluiting van 22 juli tm 16 augustus. Week van 19 augustus zijn we weer open.
U kunt altijd mailen. Deze worden wel gelezen.


rolluiken

Rolluiken uit Asten

Rolluiken van Inno-Top Asten zijn vervaardigd uit supersterk aluminium. Door jarenlange ervaring en voortdurend testen leveren we aluminium rolluiken van de beste kwaliteit die de hoogste toets der kritiek weerstaan.
Alle rolluiken van Inno-Top Asten zijn werkelijk inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel tweemaal bedenken als uw huis is uitgerust met onze aluminium rolluiken. Tevens worden er isolerende materialen in onze rolluiken verwerkt, waardoor de rolluiken geruisloos uit- en in te rollen zijn. Ook heeft de isolatie positieve invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij te warm of te koud weer zorgen rolluiken voor een aangenaam klimaat in uw woning.

U heeft bij onze rolluiken de keuze uit een wind- en/of zonnemeter, en tussen elektrische of handbediening. Dit naar gelang waar uw voorkeur naar uitgaat. Bij een windmeter wordt het rolluik automatisch op of afgerold als er een bepaalde windsnelheid gemeten wordt. Ditzelfde principe geldt als u uw rolluik automatisch wilt laten activeren door middel van een zonnemeter. Dit systeem rolt het rolluik op of uit bij een bepaalde intensiteit van het zonlicht. De elektrische bediening voorziet u van het bedieningsgemak door het rolluik te openen door middel van een enkele druk op de knop.

Meer informatie over rolluiken van Inno-Top Asten

Wilt u graag meer informatie over de rolluiken van Inno-Top Asten en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via de contactformulier of bel direct met 0493 - 68 95 21. Als u al precies weet welke rolluiken u wilt, dan kunt u hier een offerte aanvragen.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven