Ramen InnoTop

Kunststof ramen en aluminium ramen uit Asten

Ramen en deuren geven uitstraling en een persoonlijk karakter aan uw woning. Met de kunststof ramen en aluminium ramen uit Asten van Inno-Top bepaalt u zelf de uitstraling die u wenst. Maar wanneer kiest u het beste voor kunststof ramen en wanneer voor aluminium ramen. Enkele punten waar u uw keuze op kunt baseren zijn de uitstraling, locatie (bijv. aan zee), isolatiewaarde, onderhoudsgevoeligheid en niettemin uw budget. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij u uitstekend helpen de juiste keuze hierin te maken.

Draairamen en kiepramen

Kunststof en aluminium kiepramen van Inno-Top Asten zijn voor veel mensen een bewuste keuze omdat door een ingenieuze techniek het raam zowel (naar binnen) kan draaien als kan kiepen. Hierdoor zijn de kunststof en aluminium kiepramen van Inno-Top Asten zeer eenvoudig te reinigen en is de ventilatie zeer goed. Doordat het raambeslag van de draai-kiep vleugel is voorzien van een combinatie van paddestoel- en rolnokken, wordt de voorgeschreven beveiliging gehandhaafd terwijl de bediening lekker soepel blijft. In de meeste gevallen zijn draairamen en kiepramen een perfecte vervanging van traditionele naar buiten draaiende ramen.

Stolpramen

Kunststof en aluminium stolpramen zijn ramen die zijn opgebouwd uit twee te openen ramen naast elkaar maar zonder middenstijl. Zo ontstaat er als beide ramen geopend zijn één grote opening. Bij stolpramen vallen de gesloten ramen in elkaar, dit in tegenstelling tot een normaal raam waarbij de ramen in de middenstijl vallen.

Valramen en uitzetramen

Als u een raam in een beperkte ruimte zoals een toilet, badkamer of kelder wenst dan adviseren wij te kiezen voor valramen of uitzetramen van kunststof of aluminium. Bij een valraam zijn de scharnieren aan de onderdorpel bevestigd zodat het raam achterover naar binnen scharniert. Een uitzetraam is eigenlijk precies het tegenovergestelde van een valraam. Bij een uitzetraam zijn namelijk de scharnieren aan het bovenkozijn bevestigd en klapt het raam naar buiten. In beide gevallen kunt u het raam open zetten om te ventileren zonder dat er ongenode gasten uw woning binnen kunnen dringen.

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze Aluminium raam- en deurkozijnen
Klik hier voor uitgebreide informatie over onze Kunststof raamkozijnen

Meer informatie over aluminium ramen en kunststof ramen

Zoals u ziet heeft Inno-Top Asten diverse kunststof en aluminium ramen in ons assortiment. Wij kunnen u altijd verder helpen in uw zoektocht naar de perfecte ramen. Wilt u graag informatie ontvangen over een bepaald type raam of uitleg over het verschil tussen kunststof ramen en aluminium ramen. Stuur ons een mail via ons contactformulier of bel direct met 0493 - 68 95 21. Als u uw keuze al heeft gemaakt kunt u hier een offerte aanvragen.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven