Vakantie sluiting van 22 juli tm 16 augustus. Week van 19 augustus zijn we weer open.
U kunt altijd mailen. Deze worden wel gelezen.


glaswanden

Glaswanden uit Asten

De glaswanden van Inno-Top Asten bieden een open vorm van privacy en afzondering met een duurzame, doch stijlvolle uitstraling. Op kantoor zorgen glaswanden voor een open vorm van privacy. In de situatie van een woning, zorgen glaswanden voor een minimale afscheiding tussen het binnen- en buitenleven.

Soorten glaswanden

Inno-Top Asten biedt diverse soorten glaswanden zoals: Glaswanden met gelaagd glas, Glaswanden met gehard glas, Glaswanden met enkelwandig glas en Glaswanden met dubbelwandig glas.

Gelaagd glas is opgebouwd uit een tweetal glaspanelen met daartussen een kunststof (PVB) folie. Bij een glasbreuk zullen de scherven aan deze folie vast blijven zitten. Hierdoor wordt gelaagd glas ook wel als veiligheidsglas benoemd.

Gehard (veiligheids)glas heeft een speciale thermische behandeling ondergaan. Het glas is door extreme verhitting ongeveer 5x sterker geworden in verhouding met normaal glas. Als het breekt valt het uiteen in kleine ongevaarlijke korrels.

De keuze voor enkelwandige of dubbelwandige glaswanden is afhankelijk van de mogelijkheden, de gewenste akoestiek en geluidisolatie. Enkelwandige glaswanden bieden meer mogelijkheden en zijn voordeliger in aanschaf maar bieden niet de akoestiek en geluidisolatie die dubbelwandige glaswanden bieden.

Door onze jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van glaswanden weten wij altijd welke soort glaswand het beste aansluit bij uw wensen. U kunt er op vertrouwen dat als u uw maatwerk glaswand bij Inno-Top Asten bestelt, u een perfect passende glaswand geleverd krijgt en uw kantoor de professionele uitstraling krijgt die het verdient.

Meer informatie over onze glaswanden

Wilt u graag meer informatie over de diverse glaswanden van Inno-Top Asten? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier of bel direct met 0493 - 68 95 21. Als u uw keuze al heeft gemaakt kunt u hier een offerte aanvragen.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven