Vakantie sluiting van 22 juli tm 16 augustus. Week van 19 augustus zijn we weer open.
U kunt altijd mailen. Deze worden wel gelezen.


screen

Screens uit Asten

Een screen (ook wel vlakhangende zonwering genoemd) is een steeds vaker voorkomende zonwering die in eerste instantie ontwikkeld is voor kantoorgebouwen, scholen en ziekenhuizen. Screens van Inno-Top Asten werken warmte-isolerend en blokken de zonnestralen (helemaal of gedeeltelijk). In de meeste gevallen zorgen screens voor privacy door de inkijk naar binnen te belemmeren terwijl u wel naar buiten kunt kijken. De gunstige prijsvoering van onze screens is mede verantwoordelijk voor het succes van screens ten opzichte van andere systemen.

Uitvoeringen screens

De screens werken volgens ongeveer hetzelfde principe als dat van rolluiken. Het doek wordt tussen zijgeleiders naar beneden geleid. De bediening kan handmatig maar ook elektrisch d.m.v. een afstandsbediening gebeuren. Het laatste op gebied van screens zijn speciale screens die ontwikkeld zijn voor erkers maar ook de ontwikkeling van windvaste screens waarbij door een unieke veerconstructie het doek in elke stand mooi strak staat. U kunt kiezen uit diverse soorten doek in vele kleuren met elk hun eigen specifieke eigenschappen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de verschillende screens met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over onze screens

Wilt u graag meer informatie over de screens van Inno-Top Asten? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier of bel direct met 0493 - 68 95 21. Als u uw keuze al heeft gemaakt kunt u hier een offerte aanvragen

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven