Vakantie sluiting van 22 juli tm 16 augustus. Week van 19 augustus zijn we weer open.
U kunt altijd mailen. Deze worden wel gelezen.


Schuifpuien

Schuifpuien van kunststof of aluminium

Om licht en een ruimtelijk effect te creëren in de woning is een kunststof of aluminium schuifpui een uitstekende optie. Een schuifpui maakt een ruimte gevoelsmatig altijd groter. Voor donkere en kleinere kamers dus de perfecte oplossing! Daarnaast kan een schuifpui kan ook de verbinding maken tussen uw woonkamer en uw tuin.

Alle schuifpuien van Inno-Top Asten kunnen in enkele of dubbele uitvoering gemaakt worden en u kunt kiezen of u bovenlicht wilt of niet. Het maakt niet uit welk systeem u kiest, het beslag is voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Naast de normale schuifpui is er nog een andere uitvoering: de hef-schuifpui.

Hef-schuifpuien

Deze pui is zwaar van uitvoering en heeft verscheidene aanzichtsprofielen. Het voordeel van dit systeem is een lage opstap en een nog soepelere bediening. Door gebruik te maken van onze eigen productiestraten kunnen de puien in alle mogelijke kleurstellingen geleverd worden. Dit betekent ook dat de binnenzijde een andere kleur kan krijgen dan de buitenzijde. Op onze kunststof hef-schuifpuien en aluminium hef-schuifpuien geven wij standaard 10 jaar garantie.

Meer informatie over schuifpuien van Inno-Top Asten

Wij kunnen u altijd verder helpen in uw zoektocht naar de perfecte schuifpui. Kom hiervoor eens kijken in onze showroom waar wij u graag voorzien van alle gewenste informatie over de mogelijkheden van onze producten, of stuur ons een mail via ons contactformulier of bel direct met 0493 - 68 95 21. Mocht u uw keuze al gemaakt hebben dan kunt u hier een offerte aanvragen.

meer weten
Offerte aanvragen
ActiesRMK Reclame en advies bureau EindhovenItInMotion Websites en webdesign Eindhoven